Friday, May 03, 2024
Follow Us
Cookery

සිහින්ව කපාගත් අළු කෙසෙල් පොතු (කපාගත් සැණින්ම ලුණු මිශ්‍ර වතුරට දාන්න. නැත්නම් කහට පිපෙනවා)

Cookery

හොඳින් පැසුණු කොස් මදුළු

Cookery

ශුද්ධ කර දික් අතට කපාගත් කොස් මදුලු

Cookery

ළපටි කොච්චි කොළ

Cookery

පොඩියට කපාගත් කොස් කෝප්ප 2ක්

Cookery

ළපටි කොස් දලු

Cookery

ඕලු දඬු හැම කෙනකුට ම සොයා ගත නොහැකි වුවත් එය හදන ආකාරය දැන සිටියොත් කෙදිනක හෝ සකසා රස බැලිය හැකියි. නෙළුම් දඬු ආහාරයට ගත්තත් බොහෝ දෙනෙක් ඕලු දඬු ආහාරයට ගන්නා බව නොදන්නවා විය හැකියි. එහෙමනම් ඕලු දඬු ව්‍යංජනය සකසන්නේ කෙසේදැයි දැන් අපි බලමු.

Cookery

සිහින්ව දිග අතට තීරු කපා බෙරි නො වෙන ලෙස තම්බාගත්

Cookery

ඇඹරැල්ලා ග්‍රෑම් 250 ක්

මිරිස් කුඩු තේ හැඳි තුනක්

Cookery

මේ දිනවල අපට පුරුදු විදියට ආහාර ගන්න තරමක් අපහසුයි. ඒත් පෝෂණය ගැන නොහිතා ආහාර ගන්නත් බැහැ. ගෙවත්තෙන් සපයා ගත හැකි දෙයින් රස ගුණ පිරි පෝෂණීය ආහාර වේලක් සකසා ගැනීමයි කළ යුත්තේ. මේ නිවිති පපඩම් නිවිති කන්න අකැමැති පොඩ්ඩන්ට වුණත් නිවිති කන්න කැමැත්තක් ඇති කරාවි.

Cookery

තීරු කපා බැදගත් කොස් ග්‍රෑම් 250ක්

Cookery

බෝංචි ග්‍රෑම් 250 ක්

Cookery

නැතිදේවල් ගැන දුක්වෙවී හිටියොත් සතුටුවෙන්න තියන අවස්ථා මග හැරෙයි..

Cookery

හොඳින් පැසුණු කොස් මදුළු

Cookery

මඤ්ඤොක්කා ග්‍රෑම් 250 ක්

සිහින්ව ලියාගත් බී ලූනු ගෙඩියක්

Cookery

කාමරංගා බොහෝ විට ගස් යට වැටී නාස්තිවන පලතුරක්. ඒත් මේ කාලයේ දී කෑමට ගත හැකි කිසිම දෙයක් ඉවත දැමිය යුතු නැහැ. ජෑම් සකසා තැබීමෙන් අපට අවශ්‍ය වෙලාවකට ඒවා ප්‍රයෝජනයට ගත හැකියි.

Cookery

හොඳින් පැසුණු කොස් මදුළු

Cookery

අසමෝදගම් කොළ මිටියක්