අවශ්ය ද්රව්යය
කටු සහිත කුකුළු මස්
අල ගෙඩි 03ක්
ලූනූ ගෙඩි 1ක්
ලූනූ කොළ මිටක්
ෆ්රෙෂ් ක්රීම්
ලුණු ස්වල්පයක්
ගම්මිරිස් ස්වල්පයක්
මුලින්ම කුකුළු මස්, අල, ලූනූ සහ ලුණු දමා හොඳින් තම්බා ගන්න.
එය ළිපෙන් ඉවත්කිරීමට විනාඩි 5කට පෙර ලූනූ කොළ දමන්න.
දැන් මස්, හැන්දකින් ඉවතට ගෙන සියල්ලම බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න.
පිළිගැන්වීමට පෙර ගම්මිරිස් කුඩු දමා ෆ්රෙෂ් ක්රීම් දමා උණුසුම් ලෙස පිළිගන්වන්න.
Tharunie