Friday, November 22, 2024
Follow Us
Cookery

ප්‍රවීණ සූපවේදී ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වාගෙන්

Cookery

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

Cookery

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

Cookery

මොන තරම් රසවත් වුවත් එකම කෑම බීම ආහාර රුචිය අඩු කිරීමට හේතුවක්. ඒ නිසා වෙනස් රසයන්ට වෙනස් වර්ගයේ කෑම බීම සැකසීමෙන් පවුලේ සාමාජිකයන්ගේ ආහාර රුචිය වැඩි කරන්නට ඔබට පුළුවන්. මේ එලෙසින් වෙනස් රසයන්ගෙන් රස විඳිය හැකි කෑම වට්ටෝරු දෙකකි.

Cookery

සීමා මායිම් නැති ආදරයේ අරුත දන්නා අය තමන්ගේ යැයි කියන, තමන් අතින් සත්කාර ලබන්නවුන් සඳහා සුවිශේෂී කෑම සකසා දෙති.

Cookery

ශ්‍රී ලාංකිකයන්ගේ ප්‍රධානතම ආහාරය බත්. උදේ, දහවල, රාත්‍රී වශයෙන් ප්‍රධාන වේල් තුනටම බත් අනුභව කරන්න තමයි ඈත අතීතයේ සිටම අප පුරුදුව සිටින්නේ.

Cookery

මාරයා ඉක්මනින් ළං වේවි

Cookery

ලාංකේය අපේ ආහාර රටාව ලොව බොහොමයක් රටවලට වඩා වෙනස්ය. අපි උදේ, දවල් සහ රාත්‍රී ලෙසින් ප්‍රධාන ආහාර වේල් තුනක් ගන්නා අතර උදේ 10 ට පමණත් සවස 3 ට පමණත් තේ, ඔසු පැන් හෝ ශීත කළ බීම සමඟ කෙටි කෑමක් ගැනීමටත් පුරුදුව හිඳින්නෙමු.

Cookery

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

Cookery

වරකා අපේ රටේ සුලබ පලතුරකි. ඇතැම් විට කොස් වාරයේ දී මේවා අපතේ යන අවස්ථා ද ඇත. වරකා රස විඳින්න ලැබුණ විටෙක දී ඔබටත් මේ ආකාරයට වරකා දෝසි සාදා ගත හැකියි.

Cookery

පුංචි පුතුගේ උපන් දිනය හැඩකරන්න බැලුම්බෝල, තරුමල් අරගෙන බෙයාර් යාළුවො ඇවිත් බෙයාර්ලා තරගයකට යන්න සූදානම් වෙනවා වගේ නේද?

Cookery

ප්‍රවීණ සූපවේදී ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වාගෙන්

Cookery

අන් කවරදාටත් වඩා මේ කාලය කෑම බීම අත්හදා බලන්න බොහෝ දෙනෙක් යොමු වෙලා. අපේ දේ, දේශීය අමුද්‍රව්‍ය යොදා ගනිමින් රස මෙන්ම ගුණයෙන් ද පිරිපුන් විවිධාකාරයේ ආහාර සකසන අපේ මිතුරු මිතුරියන් එකතුවන තැන කනවනම් කමු සමූහයයි. එහි ඉදිරිපත් වන සුවිශේෂී ආහාර වට්ටෝරු අප ඔබ වෙත ද ගෙන එන්නෙමු.

Cookery

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය