Sunday, November 24, 2024
Follow Us
Cookery

කාමරංගා බොහෝ විට ගස් යට වැටී නාස්තිවන පලතුරක්. ඒත් මේ කාලයේ දී කෑමට ගත හැකි කිසිම දෙයක් ඉවත දැමිය යුතු නැහැ. ජෑම් සකසා තැබීමෙන් අපට අවශ්‍ය වෙලාවකට ඒවා ප්‍රයෝජනයට ගත හැකියි.

Cookery

හොඳින් පැසුණු කොස් මදුළු

Cookery

අසමෝදගම් කොළ මිටියක්

Cookery

හොඳින් පැසුණු කොස් මදුළු

Cookery

ශුද්ධ කර දික් අතට කපාගත් කොස් මදුලු

Cookery

එළබටු ග්‍රෑම් 250 ක්

Cookery

පොඩියට කපාගත් කොස් කෝප්ප 2ක්

Cookery

ළපටි කොස් දලු

Cookery

කීරි සම්බා හාල් කිලෝ ග්‍රෑම් 01ක්

Cookery

සිහින්ව දිග අතට තීරු කපා බෙරි නො වෙන ලෙස තම්බාගත්

Cookery

ඇඹරැල්ලා ග්‍රෑම් 250 ක්

මිරිස් කුඩු තේ හැඳි තුනක්

Cookery

කෙසෙල් මුව රතු පොතු 3 - 4ක්

Cookery

තීරු කපා බැදගත් කොස් ග්‍රෑම් 250ක්

Cookery

බෝංචි ග්‍රෑම් 250 ක්

Cookery

ගෙදරට එළියක් ගෙනෙන දෝණිගෙ උපන්දිනය පවුලේ හැමෝටම වැදගත්. 16 වැනි උපන්දිනය සමරන දෝණි වෙනුවෙන් අම්මා අතින් සැකසුණු අලංකාර කේක් නිර්මාණයකි මේ. මෙය පබළු එකතු කළ උපන්දින කේක් නිර්මාණයක්.

Cookery

හොඳින් පැසුණු කොස් මදුළු

Cookery

මඤ්ඤොක්කා ග්‍රෑම් 250 ක්

සිහින්ව ලියාගත් බී ලූනු ගෙඩියක්

Cookery

අංග සම්පූර්ණ, ඉතාමත් රසවත් ආහාර වේලක්වන මෙය නිර්මාංස කෑම ගන්නා අයගේ බොහොමයක් පෝෂණීය අවශ්‍යතා ඉටු කරලයි.