රටඉඳි කෝප්ප එකහමාරක්, බේකිං සෝඩා තේ හැඳි 1ක්, උණුවතුර කෝප්ප එකහමාරක් දමා මිනිත්තු 20ක් පමණ පෙඟෙන්න තබා පෙරා ගන්න. පසුව හොඳින් මිශ්ර කරගෙන එයට පාන් පිටි කෝප්ප 2ක් (ග්රෑම් 250), බටර් ග්රෑම් 150ක්, අයිසිං සීනි ග්රෑම් 75ක් දමා හොඳින් මිශ්ර කරගන්න.
පසුව මෙම පාන් පිටි මිශ්රණය පාච්මන්ට් කොළයක් යෙදූ බඳුනකට දමා ගන්න. ඉන්පසු පොල් කෝප්ප භාගයක් ගෙන පොල්ටික මඳ ගින්දරේ බැදගන්න. මෙයට සීනි කෝප්ප 1ක්, බිත්තර 2 ක්, පාන් පිටි මේස හැඳි 4ක්, රට ඉඳි ස්වල්පයක් හා රටකජු අවශ්ය පරිදි පොඩි කර දමා බේකිං සෝඩා හැඳි 1ක්, වැනිලා තේ හැඳි 2 ක් දමා හොඳින් මිශ්ර කරගන්න. පසුව කලින් සාදාගත් පාන් පිටි මිශ්රණය මතට වක්කර විනාඩි 15ක් පමණ සෙල්සියස් අංශක 180ට බේක් කරගන්න.
Tharunie