අවශ්ය ද්රව්ය
පිරිසුදු කර කපාගත් පතෝල කෝප්ප 1ක්
පරිප්පු කෝප්ප 1/2ක්
දියකිරි කෝප්ප 1ක්
මිටිකිරි කෝප්ප 1ක්
අමුතුනපහ කුඩු තේ හැඳි 1ක්
කහ කුඩු තේ හැඳි1/2ක්
කරපිංචා ස්වල්පයක්
තලාගත් රතුලූනූ ගෙඩි 2ක්
සාදන ක්රමය
පතෝල හීනියට කපාගන්න. පරිප්පු එක්ක දියකිරි දාලා ළිපේ තියන්න.
ඔයාට අමු තුනපහ කුඩු, කහ කුඩු, කරපිංචා, රතුලූනූ දාගන්න.
හොඳට තැම්බුනාම මිටිකිරි දාලා රස අනුව ලුණු එක්කර උතුරවාගන්න.
(Tharunie)