රම්පෙ යුෂ තේ හැඳි 2ක්, පොල්කිරි කෝප්ප 2 ක්, වතුර මිලිලීටර් 200ක්, කෝන්ෆ්ලා මේස හැඳි 2ක්, මඤ්ඤොක්කා පිටි මේස හැන්දක්, බිත්තර කහ මද 1ක් සහ ලුණු ස්වල්පයක්.
පොල්කිරි ටික පෑන් එකකට දාලා බුබුළු දාන්න ගන්නකම් උණුකර ගන්න.
වතුරට කෝන්ෆ්ලා සහ මඤ්ඤොක්කා පිටි එක්ක ලුණු එකතු කරලා හොඳට කලවම්කර ගන්න. මේ මිශ්රණය පොල්කිරි එකට දාගෙන විනාඩි 2ක් විතර ළිපේම තියලා කලවම්කර ගන්න.
ගින්දර අඩු කරගෙන බීට් කරගත්ත බිත්තර කහමදය එකතු කරන්න. දිගටම හැඳිගාමින් විනාඩි 3ක් විතර ළිපේ තියාගෙන ඒකට රම්පෙ යුෂ එකතු කරන්න.
තත්පර 30ක් විතර ළිපේ තියලා ළිපෙන් බාලා බෝල් එකකට දාලා සෙට් වෙන්න තියන්න. කූල් කරලා කෑමට ගන්න.
Tharunie