චව් චව් තෙම්පරාදු කරලත් රස බලන්න පුළුවන්. චව් චව් තෙම්පරාදුවට මේ කළමනා ටික සූදානම් කරගන්න.
චව් චව් ගෙඩියක්, අමු මිරිස් කරල් 2ක්, ඉඟුරු කෑල්ලක්, කපාගත් පොල් කෑල්ලක්, ලුණු, සූදුරු තේ හැඳි 1ක්, කොත්තමල්ලි කොළ ටිකක්, තෙල් ටිකක්, අබ ටිකක්, සිහින්ව කපාගත් ලූනූ ගෙඩියක්, කරපිංචා ඉත්තක්, වියළි මිරිස් කරල් 2ක් සහ කහ කුඩු ස්වල්පයක්.
මුලින්ම චව් චව් ගෙඩිය සෝදලා පොත්ත සුද්ද කරලා හීනි පෙති කපාගන්න. ඉන්පසු ග්රයින්ඩර් එකට අමු මිරිස්, ඉඟුරු, පොල් හා ලුණු දාලා මේකට සූදුරු හා කොත්තමල්ලි කොළ ටිකත් දාලා හොඳට ග්රයින්ඩ් කරගන්න. ඒ කාලේ නම් අත්තම්මා මේ මිශ්රණය හදාගත්තේ මිරිස් ගලේ අඹරලයි. ඒත් දැන් ග්රයින්ඩරය තියෙන නිසා පහසුවෙන්ම මේ මිශ්රණය හදාගන්න පුළුවන්.
දැන් පෑන් එකට තෙල් ටිකක් දාලා රත්වෙනකොට අබ ටික දාගන්න. අබ ඇට පුපුරනකොට සිහින්ව ලියාගත් ලූනූ හා කරපිංචා ටික දාගන්න.
ටිකකින් වියළි මිරිස් ටික දාලා තෙම්පරාදු කරගන්න. ලූනූ ටික තෙම්පරාදු වෙනකොට චව් චව් ටික දාලා කහ කුඩු දාගන්න. කලවම් කරලා ග්රයින්ඩ්කර ගත් මිශ්රණය දාලා හොඳට කලවම් කරගන්න.