අවශ්ය ද්රව්ය
දිග කොටු කපා තම්බාගත් අල හෝ බතල
බේකන් තීරු
සුදු විනාකිරි තේ හැඳි 2ක්
සීනි මේස හැඳි 2ක්
තම්බාගත් අලවලට විනාකිරි සහ සීනි එක්කර විනාඩි 15ක් පමණ තියාගන්න.
අල කැබැල්ලක් ගෙන බේකන් තීරුවකින් ඔතා ටූත්පික් එකකින් රඳවා ගන්න. ඔයිල් ස්ප්රේ කරගත් තැටියක තබා සෙල්සියස් අංශක 180ට රත්කරගත් උඳුනක විනාඩි 35ක් පමණ බේක් කරගන්න
-Tharunie