අවශ්ය ද්රව්ය
කුඩු කරගත් බටර් කේක් ග්රෑම් 450ක්
පොඩි උකු ටින්කිරි එකක්
ඩෙසිකේටඩ් කොකනට් කප් 1ක්
කොකෝවා පවුඩර් කප් 1/2ක්
රම් මේස හැඳි 2ක්
සරසා ගැනීමට ඩෙසිකේටඩ් කොකනට් හෝ දියකරගත් කුකිං චොකලට්
සරසා ගන්න දේවල් හැර අනෙක් සියල්ලම එකට මිශ්ර කරගන්න. කුඩා බෝල සාදා ගන්න. ඩෙසිකේටඩ් කොකනට්වලින් සරසනවා නම් එවේලේම දවටා ශීතකරණයේ තබා ගන්න.
දියකරගත් චොකලට්වලින් සරසනවා නම් සාදාගත් රම් බෝල විනාඩි 30ක් ශීතකර චොකලට්වල දවටා නැවත ශීත කරගන්න.