අවශ්ය ද්රව්ය
පේස්ට්රි ශීට් එකක්
අඹරාගත් මස් ග්රෑම් 450ක් (කැමති කටු රහිත මස් වර්ගයක්)
සිහින්ව කපාගත් ලූනූ ගෙඩියක්
කුඩාවට කොටු කපාගත් කැරට් අලයක්
කුඩාවට කොටු කපාගත් අල ගෙඩියක්
තළාගත් සැල්දිරි දණ්ඩක්
තළාගත් සුදු ලූනූ බික් 2ක්
බිත්තරයක්
රස අනුව ලුණු
ගම්මිරිස්
තෙල් ස්වල්පයක් රත් වෙන්නට හැර අල, කැරට්, සැල්දිරි සහ ලූනූ එක්කර විනාඩි හත අටක් හොඳින් පිසගන්න. අන්තිමටම සුදු ලූනූ එක්කර විනාඩියක් තබා ළිපෙන් ඉවත්කර නිවෙන්නට හරින්න.
මස්වලට නිවාගත් එළවළු එක්කර එයටම රස අනුව ලුණු, ගම්මිරිස් එක්කර හොඳින් අනාගන්න. එයට ගසාගත් බිත්තරයෙන් බාගයක් එක්කර මිශ්ර කරගන්න.
පේස්ට්රි ශීට් එක පැකට්ටුවේ උපදෙස් පරිදි තුනී කරගෙන එහි එක් කෙළවරකින් මස් මිශ්රණය සොසේජ් එකක් හැඩයට තබාගෙන පරෙස්සමෙන් මස් මිශ්රණය මැදට හිටින ලෙස රෝල් කරගන්න.
ඉතිරි බිත්තර සාරු තවරා, කෙළවර අලවාගෙන, දෙකෙළවර හොඳින් තදකර පේස්ට්රි රෝල් එක වටේම බිත්තර තවරාගන්න.
සෙල්සියස් අංශක 160ට උණුසුම් කරගත් අවන් එකක විනාඩි 50ත් පැයත් අතර කාලයක් බේක් කරගන්න.
-Tharunie