අවශ්ය ද්රව්ය
බටර්ස්කොච් එකට
බටර් මේස හැඳි 2ක්
සීනි මේස හැඳි 6ක්
රැයක් ශීතකරණයේ තැබූ පාන් පෙති ටිකක්
කිරි කෝප්ප 4ක්
බිත්තර 4ක්
බටර් මේස හැඳි 2ක්
සීනි කෝප්ප 1/4ක්
වැනිලා තේ හැඳි 1ක්
බටර්ස්කොච් එකට
පෑන් එකක් ළිපේ තියලා බටර් ටික දාලා මෙල්ට් වෙනකොට සීනි ටික දාගන්න. ටිකකින් සීනි දියවෙලා කැරමල් වෙනවා පෙනෙයි. දැන් මේක බටර් ගාගත් ට්රේ එකකට දාලා අඩිය වැහෙන්න තවරා ගන්න. පාන් පෙති ටික පොඩි කෑලිවලට කඩාගන්න. කිරිවලට බිත්තර, සීනි, වැනිලා, බටර් දාලා හොඳට බීට් කරගන්න. කඩාගත් පාන් පෙති ටික සකස් කරගත් ට්රේ එකේ අතුරලා උඩින් බිත්තර මිශ්රණය දාගන්න. සෙල්සියස් අංශක 180ට විනාඩි 20-30ක් බේක් කරගන්න.
Tharunie