අවශ්ය ද්රව්ය
බටර් මේස හැඳි 1ක්
පාන් පෙති 4ක්
චොක්ලට් චිප්ස් කෝප්ප 1/2ක්
ලුණු ටිකක්
සීනී හා කුරුඳු කුඩු ටිකක්
පාන් පෙතිවල බටර් ගාගෙන ටික වේලාවක් පෑන් එකට දාලා ෆ්රයි කරගන්න. දැන් පෙත්තක් උඩින් චොකලට් චිප්ස් දාලා තව පාන් පෙත්තකින් වහලා නැවත සැන්ඩ්විච් එකේ පිට පැත්ත පෑන් එකේ ටෝස්ට් කරගන්න. උඩින් සීනි හා කුරුඳු කුඩු ඉස කෑමට ගන්න.
Tharunie