අවශ්ය ද්රව්ය
නියුටෙලා බ්රවුනි එකට
නියුටෙලා ග්රෑම් 400ක්
බිත්තර 2ක්
පාන්පිටි කෝප්ප 1/2ක්
චොකලට් කස්ටඩ් එකට
කිරි කෝප්ප 2ක්
බිත්තර 2ක්
සීනි මේසහැඳි 4ක්
පාන්පිටි මේසහැඳි 3ක්
බටර් මේසහැඳි 2ක්
වැනිලා ස්වල්පයක්
ෆ්රෙෂ් ක්රීම් කෝප්ප 2ක්
මිල්ක් චොකලට් ග්රෑම් 100ක්
ඩාක් චොකලට් ග්රෑම් 50 ක්
සාදන ක්රමය
භාජනයකට නියුටෙලා ටික දාලා බිත්තර 2ක් දාගන්න. මේකට පාන්පිටි ටික දාලා ස්පැචූලා එකෙන් කලවම් කරගන්න. එය බේකින් ට්රේ එකකට දාලා සෙල්සියස් අංශක 180ට විනාඩි 20ක් බේක් කරගන්න.
කිරිවලට බිත්තර 2 දාලා සීනි හා පාන්පිටි දාලා කලවම් කරගන්න. දැන් මෙය පෑන් එකට දාලා ළිපේ තියන්න. ඝන වෙනකල් හැඳිගාන්න. මේකට බටර් හා වැනිලා එකතු කරගන්න. තව ටිකක් ඝන වෙනකල් හැඳිගාලා ළිපෙන් බාගන්න.
ෆ්රෙෂ් ක්රීම් ටික බෝල් එකකට දාගන්න. එයට ඩාක් චොකලට් හා මිල්ක් චොකලට් ටික දාලා හොඳට කලවම්කර අවන් එකට දමන්න. මෙය නිවෙන්න තියලා තරමක කෑලි කපාගන්න. මේකට චොකලට් කස්ටඩ් එක දාගන්න. ඊළඟට ෆ්රෙෂ් ක්රීම් තැනින් තැන දාලා නැවත චොකලට් මිශ්රණයෙන් ටිකක් දාගන්න. මේවගේ ලේයර්ස් කිහිපයක් දාලා ශීතකරණයට දාන්න.
Tharunie