Sunday, April 20, 2025
Follow Us
චොකලට් මූස් ට්‍රයිෆල්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

* කුඩුකරගත් ඔරියෝ බිස්කට් 7-8ක්
* තළාගත් ඩාක් චොක්ලට් ග්‍රෑම් 100ක්
* ෆ්‍රෙෂ් ක්‍රීම් කෝප්ප 1/2ක්
* විප්ක්‍රීම් කෝප්ප 1ක්

 
සාදන ක්‍රමය

ඩාක් චොක්ලට් ටික ෆ්‍රෙෂ් ක්‍රීම් කෝප්ප 1/2ක් දාලා ඩබල් බොයිල් කරගන්න. විප් ක්‍රීම් ටික ඝන වෙනකල් බීට් කරගන්න. මේකෙන් භාගයක් දියකරගත් චොකලට්වලට දාලා ස්පැචූලා එකෙන් කලවම් කරගන්න. දැන් ඩෙසර්ට් ග්ලාස්වලට කුඩුකරගත් ඔරියෝ ටිකක් දාලා චොකලට් මිශ්‍රණය පයිප් කරගන්න. ඊළඟට විප් ක්‍රීම් ලේයර් එකක් දාගන්න. නැවත කුඩුකරගත් ඔරියෝ ටිකක් දාගන්න. මේ වගේ ලේයර්ස් කිහිපයක් දාලා පැය 2ක් ශීතකරණයේ තියලා සංග්‍රහ කරන්න.