අවශ්ය ද්රව්ය
තම්බාගත් ස්පැගටි
තම්බාගත් අල ගෙඩි 2ක්
බැදපු මාලු කෑලි 1-2ක්
හාල් මිටක්
අමු ඉස්සන් 4-5ක්
හීනියට කපා ගත් කැරට්, ලීක්ස්, බොංචි, ගෝවා
තළාගත් බී ලුනු ගෙඩි බාගයක්
පරිප්පු
බටර් තේ හැන්දක්
සෝදා බඳුනකට හාල් ටික දාල තැම්බෙන්නට හරින්න.
ඉන්පසු මිශ්රණයට ඉස්සන්, හීනියට ලියා ගත් එළවළු, බැදගත් මාලු කෑල්ල, පරිප්පු මිටක්, බටර් තේ හැන්දක් මිශ්රකර ටිකක් නටවා ගන්න. දැන් අල තම්බා හොඳින් පොඩි කර ගන්න.
සුප් එක තැම්බුණු පසු ක්රීම් කරගත් අල ටික සුප් එකට එකතු කරගන්න. එයටම තම්බා ගත් ස්පැගටි දාන්න.