අවශ්ය ද්රව්ය
බිත්තර 2ක්
චීස් මේසහැඳි 1ක්
ලුණු හා ගම්මිරිස් කුඩු
ස්වල්පයක් බටර්
ස්වල්පයක් ග්රේට්කරගත් චෙඩාර්
චීස් ස්වල්පයක් සොසේජස්
ස්වල්පයක්
බේකන් කෑලි ස්වල්පයක්
සොසේජස් ටික වෙනම ෆ්රයි කරගන්න. බේකන් ටිකත් ඒ වගේම ෆ්රයි කරලා පැත්තකින් තියාගන්න. බිත්තර දෙක කඩලා චීස්, ලුණු හා ගම්මිරිස්කුඩු දාලා විස්ක් කරගන්න. ඊළඟට බටර් ටිකක් දාලා මෙල්ට් වෙනකොට මිශ්රණය දාලා ස්ප්රෙඩ් කරගන්න.
මේක මැදට චීස් ටික දාලා සොසේජස් හා බේකන් ටික දාගන්න. දැන් මේක වහලා විනාඩි 2-3ක් තියන්න.
ළිපෙන් බාලා බිත්තර මිශ්රණයෙන් හතර පැත්ත වහගන්න.
-THARUNIE