අවශ්ය ද්රව්ය
* දලු කරපිංචා මිටක්
* සුදුලූනූ බික් 3/4ක්
* කොච්චි කරල් 3ක්
* රතු ලූනූ ගෙඩි 6 - 7ක්
* ගම්මිරිස් කුඩු මේස හැඳි 1ක්
* දෙහි යුෂ ස්වල්පයක්
* ලුණු අවශ්ය පමණ
* කරපිංචා හොඳින් සෝදා මිරිස් ගල මත තබා එයට සුදු ලූනූ ,කොච්චි ,රතු ලූනූ ,ගම්මිරිස් එකතු කර හොඳින් අඹරා ගන්න.
* හොඳින් ඇඹරුණු පසු එයට අවශ්ය ප්රමාණයට ලුණු හා දෙහි යොදා කවලම් කර කෑමට ගන්න.
-Tharunie