අවශ්ය ද්රව්ය
සලාද කොළ කෝප්ප 1ක්
ලොකු ලූනූ ගෙඩි 2ක්
මිදි කෝප්ප 1/2 ක්
සැල්දිරි කෝප්ප 1ක්
චිකන් බ්රෙස්ට් 1ක්
ලුණු සහ ගම්මිරිස් රස පදමට
ඔලිව් තෙල් මේස හැඳි 3ක්
විනාකිරි මේස හැඳි 1ක්
මී පැණි මේස හැඳි 2ක්
සුදුලූනූ පේස්ට් මේස හැඳි 1ක්
අබ පේස්ට් මේස හැඳි 1ක්
යෝගට් මේස හැඳි 2ක්
පළමුව චිකන් බ්රෙස්ට් එක අඩු ගින්දරේ තම්බා ගන්න.
භාජනයකට ඔලිව් තෙල්, විනාකිරි, සුදුලූනූ සහ අබ පේස්ට් දමා එකට කලවම් කරන්න.
යෝගට් ද දමා නැවත කලවම් කරන්න.
තම්බා ගත් චිකන් ළිපෙන් බා කටු ඉවත්කර කැබලි කපා ගන්න.
ඔලිව් තෙල්වලින් බැද ගන්න.
සලාද කොළ, සැල්දිරි, ලූනූ සහ මිදි භාජනයකට අසුරා ගන්න.
ඒ මතට චිකන් දමා ඊට උඩින් යෝගට් මිශ්රණය දමාගන්න.
Tharunie