අවශ්ය දේ
ඔලිව් තෙල් තේ හැඳි 3ක්
කපා ගත් බිම්මල් ග්රෑම් 50ක්
පැස්ටා
ගෝවා මල් ග්රෑම් 50ක් ලුණු ස්වල්පයක්
ගම්මිරිස්
බටර් ග්රෑම් 25ක්
කිරි මිලි ලීටර් 250ක්
සිහින්ව ලියා ගත් ලූනු ගෙඩියක්
ඔරිගානෝ තේ හැන්දක්
පිටි ස්වල්පයක්
වයිට් සෝස්
මුලින්ම පැස්ටා තම්බා ගන්න ඉන්පසු බටර්, ලුණු, මල් ගෝවා, ලූනු, කරාබුනැටි, බිම්මල් සහ කිරි මිශ්රකර ගන්න.
එයට පිටි ද එකතු කරන්න.
පේස්ට් එකක් සේ සකසන්න
ඔරිගානෝ සහ ගම්මිරිස් එක් කරන්න.ළිප තබා විනාඩි දෙකක් පිස ගන්න. පැස්ටා එකතුකර කලවම් කරන්න.
-Tharunie