අවශ්ය ද්රව්ය
ඩාක් චොකලට් ග්රෑම් 170ක්
පොල් කිරි මිලි ලීටර් 375ක්
ඕට්ස් කප් දෙකහමාරක් පමණ
පළමුව රවුම් කේක් තැටියක් ගෙන බටර් හෝ තෙල් ස්වල්පයක් ගා ගන්න.
ඉන්පසු බේකින් පේපර් එකක් අඩියට එළා ගන්න.
චොකලට් කුඩා කැබලිවලට කපා ගෙන රත් කරගන්න. පෑන් එකක් ළිප තබා පොල්කිරි මඳක් රත් කරගෙන, මිශ්රණය මෘදු වූ පසු විනාඩි දෙකකින් පමණ බා ගන්න.
එයට චොකලට් ද එකතු කරන්න.
දැන් හොඳින් මිශ්ර කරගන්න. නිවෙන්නට හැර ඕට්ස් ද එකතු කරගන්න. රවුම් කේක් තැටියකට දමා ගන්න. කාමර උෂ්ණත්වයේ නිවෙන්නට ඉඩ හරින්න. ඉන්පසු පසු පැය 4ක් පමණ ශීතකරණයේ තබා ආහාරයට ගන්න.
-Tharunie