ආහාරයක හෝ පානයක රසට වඩා වැදගත් වෙන්නේ සිරුරේ ප්රතිශක්තිකරණය හොඳින් පවත්වාගෙන යාම කියන කාරණාවට ඔබ දෑතම ඔසවලා එකඟ වෙනවා නේද? ප්රතිශක්තිකරණය හොඳින් පවත්වා ගන්නා ආහාර වර්ග ගැන නිතරම කතා කළත් පාන වර්ග ගැන නම් කතා බහ කරනවා අඩුයි. ඒ නිසාම අපි හිතුවා ප්රතිශක්තිකරණ සහිත පාන වර්ග කීපයක් සකසා ගන්න හැටි ඔබට කියලා දෙන්න.
උපදෙස්
සූපවේදී සර්වදර්ශනී අප්සරා
පිපිඤ්ඤා ලෙමනේඩ්
උණුකර නිවාගත් වතුර
චොප්කර ගත් පිපිඤ්ඤා ගෙඩි දෙකක්
ලෙමන් ගෙඩි දෙකක යුෂ
මී පැණි තේ හැඳි 4ක්
ග්රීන් ටී
අවශ්ය නම් අයිස් කැට
පළමුව චොප් කළ පිපිඤ්ඤාවලට වතුර එකතු කරන්න. ඉන්පසු ලෙමන් යුෂවලට මී පැණි සහ ග්රීන් ටී ස්වප්ලයක් එක්කර වෙනම මිශ්රණයක් සකසා ගන්න. දැන් පිපිඤ්ඤා වතුර සහ එම මිශ්රණය හොඳින් කලවම් කරගන්න. ඔබට සෙම් අමාරු නැතිනම් පමණක් අයිස් කැට එකතුකර පානය කරන්න.
Tharunie