පාන්පිටි කෝප්ප එකක්
කිරි කෝප්ප එකක්
බිත්තරයක්
බටර් තේ හැඳි දෙකක්
බේකිං පවුඩර් තේ හැන්දක්
හොඳින් ඉදුණු අන්නාසි ගෙඩියක්
පැණි කෝප්ප භාගයක්
පළමුව අන්නාසි ගෙඩිය පොතු හැර කුඩාවට කපා පැණිත් සමඟ බඳුනකට දමා මඳගින්නේ විනාඩි 10ක් පිසගන්න. පාන්පිටි, කිරි, බිත්තර, බටර් සහ බේකිං පවුඩර් එකට මිශ්රකර බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න. දැන් පෑන් එකක් ළිප තබා, සකසාගත් මේ බැටර් එකෙන් භාගය බැගින් දමා පෑන් කේක් දෙකක් සකසා ගන්න. ඉන්පසුව ස්ටූ කළ අන්නාසි මැද්දට දමා කෑලි කපාගන්න.
ඉඳහිට වෙලාවක පැණි රස කන්න හිතෙනවා නම් මේ විදිහට කෑමක් දෙකක් සකසා රස බලන්න ඔබට පුළුවනි.
Tharunie