Friday, April 26, 2024
Follow Us
අන්නාසි වයින්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

අන්නාසි ගෙඩි 1/2 (කුඩාවට කැබැලි කපාගත්)

ඊස්ට් තේ හැඳි 1/2ක්

සීනි ග්‍රෑම් 500ක්

ජලය මි. ලී. 500ක්

කුරුඳුපොතු කැබැලි 2 ක්

එනසාල් ඇට 2ක්

 

සාදන ක්‍රමය

 මුලින්ම වතුර සීනි කලවම් කරන්න.

 එයට අන්නාසි දමා නැවත කලවම් කරන්න.

 දැන් එයට ඊස්ට් එකතු කරන්න. මේ මිශ්‍රණය බෝතලයක දමා කට ගැටගසා බඳින්න.

 දින 12ක් පල්වෙන්න තබන්න. පළමු දින 4 දී සෑම දිනකම බෝතලය හොඳින් සොලවන්න.

 ඊට පසු හොඳ පෙරහනකින් පෙරා ගන්න.

 තව දින 10ක් පල් වෙන්න තබන්න.

 පසුව බෝතල්වලට අසුරා ගන්න.

Tharunie