Friday, October 07, 2022
Follow Us
තිබ්බටු තෙම්පරාදුව

තිබ්බටු ටිකක්

පිරිසුදු කරගත් උම්බලකඩ, හාල්මැස්සන් හෝ කූනිස්සන්

ලියාගත් අමුමිරිස්, බී ලූනූ, තක්කාලි, සුදු ලූනු හා කරපිංචා

කහ ස්වල්පයක්, කෑලි මිරිස්, අබ ස්වල්පයක් හා පදමට ලුණු

 

මුලින්ම තිබ්බටු සෝදා නැටි අයින් කර වතුර ටිකක් දමා හොඳින් තම්බා ගන්න.

තම්බා ගත් තිබ්බටු පෙරා වතුර ඉවත් කර ගන්න.

දැන් තම්බා වතුර පෙරා ගත් තිබ්බටු ටික භාජනයකට දමා හැන්දකින් ඇට එළියට එනකම් පොඩි කර පසෙකින් තබා ගන්න.

භාජනයක් ළිපේ තියා තෙල් දමා රත් කර අබ ටික පුපුරුවා ගන්න. ඒකටම කපාගත් සියලු දේ හා උම්බලකඩ, හාල්මැස්සන් හෝ කූනිස්සන් දමා පොඩ්ඩක් බැදෙන්න හැර එයටම කහ සහ කෑලි මිරිස් එකතු කරන්න.

දැන් තිබ්බටු ටික දමා හොඳින් මිශ්‍ර කර ලුණු අවශ්‍ය නම් එකතු කර ළිප නිවා දමන්න.

Tharunie