Friday, March 29, 2024
Follow Us
ආප්ප

කැකුළු හාල් කෝප් තුනක් (පැය 6 කට වඩා පෙඟෙන්න තබන්න)

පොල් වතුර

යීස්ට් තේ හැඳි එකක්

සීනි තේ හැඳි එකක්

පොල්ගෙඩියක ගාගත් පොල්

ලුණු

ක්‍රීම්කැකර් බිස්කට් දෙකක්

 

 

ගා ගත් පොල් බ්ලෙන්ඩර් කප් එකට දමා එයට පොල් වතුර ද එක්කර බ්ලෙන්ඩ් කර පොල් කිරි ටික මිරිකා ගන්න. එය ඉවත්කර සෝදා නැවත බ්ලෙන්ඩර් කප් එකට සහල් ටික ටික දමා එයට මිරිකා ගත් පොල් කිරි ටික ටික එකතු කරමින් සහල් ක්‍රීම් වනතුරු අඹරා ගන්න. (ටික ටික දමමින් අඹරා ගන්න ඕනේ)

අවසාන අවස්ථාවේ දී සහල් ටිකක් බ්ලෙන්ඩර් කරන විට එයට යීස්ට්, සීනි සහ ක්‍රීම් දෙක කඩා දමා ක්‍රීම් වනතුරු බ්ලෙන්ඩරයෙන් අඹරා ගන්න.

භාජනයකට දමා වසා පැයක් පිපෙන්න තබන්න. ඊටපස්සෙ අවශ්‍ය පමණ තවත් පොල් කිරි දමා රස අනුව ලුණු ද දමා ආප්ප මිශ්‍රණයෙන් වඩාත් ඝනකමින් දියාරු නැතුව මිශ්‍රණය සකසා ආප්ප සාදාගන්න.

Tharunie