බාස්මතී හාල් කෝප්ප 2ක්
එළවළු තෙල් මේස හැඳි 2ක්
සෙසමි ඔයිල් තේ හැඳි 1ක්
සුදුලූනු පෙති (බික්) 4ක්
රටලූනු ගෙඩි 1ක්
කොටු කපාගත් කැරට් ග්රෑම් 150ක්
ග්රීන් පීස් ග්රෑම් 100ක්
චිකන් හැම් ග්රෑම් 150ක්
ලුණු රස පදමට
සෝයා සෝස් මේස හැඳි 3ක්
රතු බෙල් පෙපර් ග්රෑම් 100ක්
හාල් හොඳින් සෝදා වියළා ගන්න. අවන් එක සෙල්සියස් අංශක 200ට රත් කරගන්න. බේකිං පෑන් එකක් ගෙන එයට හාල් දමා එළවළු තෙල්, සෙසම් ඔයිල් එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරගන්න. ඉන්පසු සුදුලූනු, බෙල් පෙපර්, කැරට්, ග්රීන් පීස්, හැම්, ලුණු සමඟ මිශ්ර කරගන්න. ඉන්පසු අවශ්ය ප්රමාණයට වතුර, සෝයා සෝස් එක් කර හොඳින් හැඳිගාන්න. අවසාන වශයෙන් ඇලුමිනියම් ෆොයිල් එකකින් හොඳින් වසා මිනිත්තු 30ක් බේක් වෙන්න තබන්න. පසුව ෆොයිල් එක ගලවා තව විනාඩි 10ක් බේක් කරගන්න. මෙය අට දෙනකුට සෑහේ.
Tharunie