පොල් කෝප්පයක්
කොච්චි දලු කිහිපයක්
රතුලූනු හෝ බී ලූනු
නයි මිරිස්
ලුණු පදමට
මිරිස් කුඩු
නාරං යුෂ
කුඩාවට කපාගත් කුඩා
තක්කාලි ගෙඩියක්
රතු ලූනු, නයි මිරිස්, මිරිස් කුඩු, තක්කාලි, කොච්චි දලු හා ලුණු කුඩු ටික වං ගෙඩියක දමා හොඳින් කොටා ගන්න. නැත්නම් මිරිස් ගලේ අඹරා ගන්න.
දැන් කොටාගත් මිශ්රණය පොල් ටිකත් සමඟ හොඳින් අතින් අනා ගන්න.සම්බෝලේ අනන ගමන් එයට නාරං යුෂ හා පදමට ලුණු එකතු කරන්න.
අවශ්ය නම් මැටි භාජනයක් ළිපේ තියා සම්බෝලේ පොඩ්ඩක් මලවා ගන්නත් පුළුවන්.
Tharunie