ළපටි කොච්චි කොළ
පාන් පිටි මේස හැඳි 2ක්
කඩල පිටි මේස හැන්දක්
කෝන්ෆ්ලාර් මේස හැන්දක්
(අත්යවශ්යම නැත. ඒත් ඕනෙම බැටර් එකකට කෝන්ෆ්ලාර් එකතු කළ විට ක්රිස්පි ගතිය වැඩිපුර එනවා)
මිරිස් කුඩු හා ලුණු ඔබේ රස පදමට
බිත්තරයක්
බැදීමට තෙල්
කොච්චි කොළ සෝදා වතුර බේරෙන්න තියන්න. පිඟානකට පාන් පිටි ටිකක් දමා පසෙකින් තබා ගන්න. තවත් භාජනයකට බැටර් එකට අවශ්ය සියලුම දේවල් ටික දමා වතුර ටික ටික එකතු කරමින් තරමක ඝනකමට එනකම් හැන්දකින් මිශ්ර කරමින් බැටර් එක සාදා ගන්න. කොච්චි කොළ එකින් එක පාන් පිටි දාපු පිඟානට දමා පාන් පිටි තවරා ගන්න. (එතකොට තමයි බැටර් එක කොළවලට හොඳින් අල්ල ගන්නේ)
අවසානයට පාන් පිටි තැවරූ කොළ එක එක බැටර් එකේ තවරා රත් වූ ගැඹුරු තෙලට දමා අඩු ගින්දරේ රන්වන් පැහැ වනතුරු බැද තෙල් බේරා ගන්න. (ක්රිස්පි ගතිය මැකෙන්න කලින් උණුවෙන්ම රස විඳින්න)
Tharunie