හොඳින් පැසුණු කොස් මදුළු
බ්ලෙන්ඩ් කර සාදාගත් කොස්
පල්ප් කෝප්ප 1ක්
හාල් පිටි කෝප්ප 1ක්
ග්රේට් කරගත් හකුරු කෝප්ප
1/2ක්
පොල් කිරි අවශ්ය පමණ
ඊස්ට් තේ හැඳි 1ක්
ලුණු රස අනුව
පොල් කිරි හැර ඉතිරි ද්රව්ය හොඳින් මිශ්ර කරන්න. ඉන්පසු පොල් කිරි ටිකෙන් ටික දමමින් තරමක් උකු මිශ්රණයක් සාදා පැය දෙකක් පිපෙන්නට හැර කැන්ද කොළ එළාගත් කප්වලට දමා හුමාලයෙන් තම්බාගන්න.
Tharunie