සිහින්ව දිග අතට තීරු කපා බෙරි නො වෙන ලෙස තම්බාගත්
කොස් මදුළු
සිහින්ව ලියාගත් කැරට්, ලීක්ස්, මාළුමිරිස්
සිහින්ව ලියාගත් ලූනු, සුදු ලූනු
කුකුළු මස් හෝ මාළු
කෑලි මිරිස්
ගම්මිරිස් කුඩු
ලුණු රස අනුව
බිත්තරයක්
තෙල් ස්වල්පයක්
බඳුනක් ළිප තබා තෙල් දමා රත්වෙන්නට හැර ලූනු, සුදු ලූනු දමා මඳක් බැදගන්න. ඉන්පසු එයට කැරට්, මාළුමිරිස් දමා තෙම්පරාදු වෙන්නට හැර කුකුළු මස් හෝ මාළු එකතුකර බැදගන්න. එයට ලුණු , කෑලි මිරිස්, ගම්මිරිස් කුඩු එකතුකර හොඳට කලවම් කරන්න. ඉන්පසු බිත්තරය එම මිශ්රණයට එකතු කරන්න. එය ස්ක්රැම්බල් කර ලීක්ස් සහ කොස් එකතුකර හොඳින් මිශ්රකර විනාඩි කිහිපයක් කලවම් කර කෑමට ගන්න.
Tharunie