අසමෝදගම් කොළ මිටියක්
පොල් ස්වල්පයක්
දෙහි ගෙඩියක යුෂ
අමු මිරිස් කරල් දෙක තුනක්
සිහින්ව කපාගත් රතුලූනු ගෙඩි කිහිපයක්
රස පදමට ලුණු
අසමෝදගම් කොළ ටික හොඳින් සෝදා තෙත බේරෙන්නට පසෙකින් තබන්න.
දැන් සිහින්ව ගා ගත් පොල් ටිකට රතුලූනු, අමු මිරිස් සිහින්ව කපා එකතු කරන්න. එයටම රස අනුව ලුණු සහ දෙහි යුෂ ටික ද එකතු කර හොඳින් පොඩි කරන්න.
අනතුරුව තෙත බේරෙන්නට තැබූ අසමෝදගම් කොළ ටික ද සිහින්ව කපා මෙයටම මිශ්ර කරගන්න.
Tharunie