අවශ්ය ද්රව්ය
පේර ග්රෑම් 500ක් (හොඳින් ඉදුණු ගෙඩි)
සීනි ග්රෑම් 500ක්
වතුර කෝප්ප 2 1/2ක්
දෙහි ඉස්ම කෝප්ප 1/2ක්
සාදන ක්රමය
පළමුව පේර ගෙඩි සියල්ල කුඩා කැබැලිවලට කපාගන්න. ඉන්පසුව එයට වතුර
කෝප්ප 2ක් දමා හොඳින් තම්බා ගන්න. එලෙස තම්බාගත් පේර ටික හොඳින් හැන්දකින් පොඩිකර ගන්න. එය පෙරා එහි වතුර ටික පමණක් අරගෙන එයට සීනි එකතුකර ගන්න. එය හොඳින් ළිපේ තබා ඝන වනතුරු උණුකර ගන්න. එයට දෙහි ඉස්ම එකතුකර මිශ්රණය හොඳින් තලපයක් වන තෙක් උණුකර ගන්න. දැන් ළිපෙන් බා බෝතලයක අසුරා ගන්න.
(Tharunie)