අවශ්ය ද්රව්ය
ස්ටෝබෙරි ග්රෑම් 500ක්
සීනි ග්රෑම් 400ක්
ලුණු තේ හැඳි 1/2ක්
සාදන ක්රමය
ස්ටෝබෙරි ගෙඩි ටික සෝදා පොඩියට කපා ගන්න. (බ්ලෙන්ඩර් කරන්න එපා) එය භාජනයකට දමා සීනි, අවශ්ය පරිදි ලුණු එකතුකර ගන්න. මිශ්රණය හොඳින් කලවම්කර ළිප තබා තම්බා ගන්න. මෙය විනාඩි 30ක් පමණ මෙලෙස උණුකර ගත යුතුයි. ඉන්පසුව ළිපෙන් බා බෝතලයක අසුරා තබා ගන්න.
(Tharunie)