Sunday, November 24, 2024
Follow Us
අන්නාසි ජෑම්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

ඉදුණු අන්නාසි ගෙඩි 1ක් (ග්‍රෑම් 500ක පමණ)

සීනි ග්‍රෑම් 500ක්

සුවඳ කුඩු තේ හැඳි 1ක් (එනසාල්)

ලුණු කුඩු තේ හැදි 1/2ක්

 

සාදන ක්‍රමය

පළමුව අන්නාසි ගෙඩිය පොතු ඉවත්කර ඉතාමත් සිහින්ව කපාගන්න. නැතිනම් බ්ලෙන්ඩර් කරගන්න. එයට සීනි එකතුකර හොඳින් කලවම් කර ළිපේ තබා උණුකර ගන්න. ළිපෙන් බා එනසාල් කුඩු ස්වල්පයක් ඉසින්න. හොඳින් කලවම් කර අවසානයේ බෝතලයකට දමා ඇසුරුම්කර ගන්න.

(Aruna)