Sunday, November 24, 2024
Follow Us
චොකලට් ඇන්ඩ් නට් මූස්

*නැවුම් කිරි මිලි මිලි ලීටර් 250 ක්

* අයිසිං සීනි ග්‍රෑම් 50ක්

*ජෙලටින් ග්‍රෑම් 25ක්

*චොකලට් ගනාශ් ග්‍රෑම් 200 ක්

*කජු ග්‍රෑම් 50 ක්

 

* නැවුම් කිරිවලට චොකලට් ගනාශ් අයිසිං සීනි සහ ජෙලටින් එක්කර හොඳින් බීට් කර ගන්න

* මෙම මිශ්‍රණය කෝප්පයකට දමා ඒ මත සිහින්ව කපා ගත් කජු කැබලි ඉසින්න.

*මෙම බඳුන ශීතකරණයේ තබා අවශ්‍ය

මොහොතේදී පිටතට ගෙන සංග්‍රහ කරන්න.

(Tharunie)