*නැවුම් කිරි මිලි මිලි ලීටර් 250 ක්
* අයිසිං සීනි ග්රෑම් 50ක්
*ජෙලටින් ග්රෑම් 25ක්
*චොකලට් ගනාශ් ග්රෑම් 200 ක්
*කජු ග්රෑම් 50 ක්
* නැවුම් කිරිවලට චොකලට් ගනාශ් අයිසිං සීනි සහ ජෙලටින් එක්කර හොඳින් බීට් කර ගන්න
* මෙම මිශ්රණය කෝප්පයකට දමා ඒ මත සිහින්ව කපා ගත් කජු කැබලි ඉසින්න.
*මෙම බඳුන ශීතකරණයේ තබා අවශ්ය
මොහොතේදී පිටතට ගෙන සංග්රහ කරන්න.
(Tharunie)