• චිකන් බ්රෙස්ට් ග්රෑම් 500 යි.
• පැණි කෝප්ප 1/4 යි.
• ඇට රහිත තායි රතු මිරිස් කරල් 4 ක්
• ඉඟුරු ග්රෑම් 20 යි.
• ඇස්පැරගස් ග්රෑම් 400 යි.
• පීනට් ඔයිල් මේස හැඳි දෙකයි.
• කොළ පැහැති ලූනු ගෙඩි හතරක්
• මාළු මිරිස් (කොළ පැහැති) ග්රෑම් 200 ක්.
• මාළු මිරිස් (කහ පැහැති) ග්රෑම් 200ක්.
• කැරට් ග්රෑම් 120ක්
• චයිනීස් කැබේජ් ග්රෑම් 150ක්
• දෙහි යුෂ මිලි ලිටර් අසූවක්
• කුකුළු, මස්, පැණි, ග්රේට් කරගත් ඉඟුරු සහ පෙති කපාගත් තායි චිලි භාජනයකට දමා මිශ්ර කරගන්න.
• ඉන් පසු මද උණුසුමෙන් ඇස්පැරගස් තම්බා ගන්න.
• භාජනයකට හෝ ෆ්රයි පෑන් එකකට පීනට් ඔයිල් දමා කුකුළු මස් ද ඇතුළුව මිශ්රණය එක්කර පිසගන්න.
• කුකුළු මස් සමඟ ඇස්පැරගස් ද භාජනයට දමා කපාගත් ලූනු, මාළුමිරිස්, කැරට්, ගෝවා, දෙහි යුෂ සහ ඉතිරි තෙල් ද එක්කර මිශ්ර කරමින් මඳක් ටෝස්ට් කර ගන්න.
මෙය 4 දෙනෙකුට පමණ සෑහේ.
(Tharunie)