Monday, May 06, 2024
Follow Us
HUNNY චිලි චිකන් සැලඩ්

• චිකන් බ්‍රෙස්ට් ග්‍රෑම් 500 යි.

• පැණි කෝප්ප 1/4 යි.

• ඇට රහිත තායි රතු මිරිස් කරල් 4 ක්

• ඉඟුරු ග්‍රෑම් 20 යි.

• ඇස්පැරගස් ග්‍රෑම් 400 යි.

• පීනට් ඔයිල් මේස හැඳි දෙකයි.

• කොළ පැහැති ලූනු ගෙඩි හතරක්

• මාළු මිරිස් (කොළ පැහැති) ග්‍රෑම් 200 ක්.

• මාළු මිරිස් (කහ පැහැති) ග්‍රෑම් 200ක්.

• කැරට් ග්‍රෑම් 120ක්

• චයිනීස් කැබේජ් ග්‍රෑම් 150ක්

• දෙහි යුෂ මිලි ලිටර් අසූවක්

• කුකුළු, මස්, පැණි, ග්‍රේට් කරගත් ඉඟුරු සහ පෙති කපාගත් තායි චිලි භාජනයකට දමා මිශ්‍ර කරගන්න.

 

• ඉන් පසු මද උණුසුමෙන් ඇස්පැරගස් තම්බා ගන්න.

 

• භාජනයකට හෝ ෆ්‍රයි පෑන් එකකට පීනට් ඔයිල් දමා කුකුළු මස් ද ඇතුළුව මිශ්‍රණය එක්කර පිසගන්න.

 

• කුකුළු මස් සමඟ ඇස්පැරගස් ද භාජනයට දමා කපාගත් ලූනු, මාළුමිරිස්, කැරට්, ගෝවා, දෙහි යුෂ සහ ඉතිරි තෙල් ද එක්කර මිශ්‍ර කරමින් මඳක් ටෝස්ට් කර ගන්න.

මෙය 4 දෙනෙකුට පමණ සෑහේ.

(Tharunie)