අවශ්ය ද්රව්ය :
*ගොටුකොළ මිටි දෙකක්
* කෑලි මිරිස් රස අනුව
* බැදගත් වියළි මිරිස් කැබැලි
* රටකජු
* සීනී ස්වල්පයක්
* දෙහි යුෂ
* රස අනුව ලුණු
* තෙල්
සාදන ආකාරය :
* ගොටුකොළ සෝදා තෙත ගතිය ඉවත් කර ගන්න.
*තෙල් රත් කර ගොටුකොළ ගැඹුරු තෙලේ බැද ගන්න.
* බැදගත් ගොටුකොවලට රස අනුව කෑලි මිරිස්, බැදගත් මිරිස් කැබැලි, රටකජු, සීනි, දෙහි යුෂ හා
රස අනුව ලුණු එක්කර හොඳින් මිශ්රකර රස බලන්න.
(Tharunie)