අවශ්ය ද්රව්ය :
*කංකුන් මිටි 1ක් (හොඳින් සෝදා ගත් )
*සුදු ලූනූ ග්රෑම් 50 යි (සෝදා තළාගත් )
*සීනි තේ හැඳි 1/2 යි
*සෝයා සෝස් මේස හැදි 2
*රස අනුව ලුණු
*තල තෙල් මේස හැඳි 2 යි
සාදන ආකාරය :
* තාච්චියක් ළිප තබා වැඩි ගින්දරේ රත් කර එයට තෙල් එක් කර ගන්න .
*තළාගත් සුදු ලූනූ එක් කර රන්වන් පාට වන තෙක් බැද එයට කංකුන්, සීනි, ලුණු හා සෝයා සෝස් එක් කර හොඳින් මිශ්රකර ගන්න .
*කංකුන් එක් කළ පසු වැඩි වේලාවක් පිසීමෙන් වළකින්න .
(Tharunie)