Wednesday, January 26, 2022
Follow Us
රසයත් සුවඳත් ඇති ඉඟුරු හා රටඉඳි වයින්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

ඉඟුරු ග්‍රෑම් 250 - 350ක් (කුඩාවට කපා ගත්)

රට ඉඳි ග්‍රෑම් 500ක් (ඇට ඉවත්කර)

දොඩම් ගෙඩි 2 ක යුෂ

ලෙමන් ගෙඩි 2ක යුෂ

ජලය බෝතල් 8ක්

සීනි කිලෝ ග්‍රෑම් 2ක්

ඊස්ට් තේ හැඳි 2ක්

අරක්කු මි. ලී. 200ක් (අවශ්‍ය නම්)

 

සාදන ක්‍රමය

* ලෙමන් පොඩිවට කපා වතුරේ තම්බා ගන්න.

* විනාඩි 20ක් මෙය නටන්නට තබා මෙය පෙරා ගන්න.

* අරක්කු හැර අනෙක් සියලු දෑ මෙයට දමා ලී හැන්දකින් කලවම් කරන්න.

* දින 15 - 20ක් භාජනයකට දමා කට බැඳ සීල් කර පල් වෙන්න තබා දින 20 කින් පෙරා ගන්න.

* දැන් අරක්කු මෙයට එක් කරන්න.

* තව දින 6ක් පමණ නැවත පල් වෙන්න තබන්න.

*දැන් යළිත් පෙරා ගන්න.

* දැන් ඔබට බෝතල්වලට ඇසුරුම් කළ හැකියි.

(Tharunie)