අවශ්ය වන්නේ
කුඩා කෑලි කපාගත් පොල් රොටී
අවශ්ය පමණට
අබ ටිකක්
තළාගත් ඉඟුරු හා සුදු ලූනු
ලියාගත් අමුමිරිස්, කරපිංචා, තක්කාලි, ලීක්ස්,
කැරට්, ලූනු කොළ, ලියාගත් කොච්චි ටිකක්
හා බී ලූනු
බිත්තරයක්
චෙඩාර් වර්ගයේ චීස් (අවශ්ය නම්)
සෝයා සෝස්, තක්කාලි සෝස් හා පැස්ටා සෝස් මේස හැන්ද බැගින්
ෆ්රයිඩ් රයිස් සීසනිං තේ හැන්දක් (සුපිරි වෙළෙඳසල්වලින් මිලදී ගත හැකියි)
පදමට ලුනු, ගම්මිරිස් කුඩු, අමු තුනපහ කුඩු ටිකක් හා මිරිස් කුඩු
ඔබ කැමැති ඕනෑම වර්ගයක හොදි මේස හැඳි 3ක් (චිකන්/මාළු/අල) හා කුකිං ඔයිල් ටිකක්
හදාගන්නේ මෙහෙමයි
කුකිං ඔයිල් ටික ළිපේ තියා රත් කරන්න. ඒකට අබ දමා පුපුරුවන්න. ඒකටම තළාගත් ඉඟුරු හා සුදු ලූනු, කරපිංචා, අමුමිරිස්, තක්කාලි හා බී ලූනු දමා බැදෙන්න හරින්න. දැන් පොල් රොටී කෑලි, බිත්තරය, චීස් හැර ඉතුරු සියල්ලම දමා තවත් ටික වෙලාවක් බැදෙන්න හරින්න. ඒකටම හොදි ටික එකතු කරන්න. දැන් බිත්තරය එකතුකර ටිකක් වෙලා හැන්දකින් කූරු ගාන්න.
පොල් රොටී කෑලි හා චීස් එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කර ළිප ඕෆ් කර උණුවෙන්ම කෑමට ගන්න. (අවශ්ය නම් චිලි පේස්ට් වුවදමෙය හදනකොට එකතු කර ගන්න පුළුවන්)
(Tharunie)