අවශ්ය ද්රව්ය
බටර් මේස හැඳි 2ක්
ඔලිව්තෙල් මේස හැඳි 1ක්
තලාගත් ලූණු කෝප්ප කාලක්
බට්න් මෂ්රූම් පැකට් 1ක්
වියළි තයිම් මේස හැඳි 1ක්
සිහින්ව කපාගත් පාස්ලි
මේස හැඳි 2ක්
තලාගත් සුදුලූණු මේස හැඳි 2ක්
ලුණු ස්වල්පයක්
ගම්මිරිස් කුඩු මේස හැඳි ½ක්
සාදන ක්රමය
පෑන් එකට බටර් ටික දාලා දියවෙනකොට ඔලිව්තෙල් ටික දාගන්න. තෙල් රත්වෙනකොට තලාගත් ලූනූ ටික දාගන්න. ලූණු ටික බැදීගෙන එනකොට මෂ්රූම් ටික එකතු කරගන්න.
මෂ්රූම් ටික බැදිලා රන්වන් පාට වේගෙන එනකල් හොඳට හැඳි ගාන්න. දැන් වියළි තයිම් දාගන්න. සිහින්ව කපාගත් පාස්ලි මේස හැඳි 2ක් දාගෙන හොඳට කලවම් කරගන්න. දැන් තලාගත් සුදුලූණු ටික දාගන්න. ලුණු රස අනුව දාගෙන අන්තිමට ගම්මිරිස්කුඩු ඉසගන්න
(Tharunie)