අවශ්ය දේවල්
තම්බාගත් කැමැති මාළු වර්ගයකින්
ග්රෑම් 150ක්
කොහිලල ග්රෑම් 100ක්
අර්තාපල් අල ගෙඩි එකක්
පොඩියට කපාගත් සෝයාමීට් ග්රෑම් 50ක්
තම්බා ගත් තණහාල් ග්රෑම් 100ක්
ලූනු, සුදුලුනු ටිකක්
පොඩියට කපාගත් කරපිංචා
මිරිස් කරලක්
තම්බාගත් බිත්තර 4ක්
දවටා ගැනීම සඳහා
බිත්තර 2ක්
පාන්කුඩු
බැදගන්න තෙල්
සාදාගැනීම
තම්බාගත් බිත්තර 4 දෙකට කපා පසෙකින් තබන්න. අනෙක් සියල්ල මිශ්ර කර කට්ලට් මිශ්රණය සාදා ගන්න. කපා ගත් බිත්තර පළුව ගෙන එයට උඩින් සාදාගත් පිලිං එකෙන් ටිකක් තබා බිත්තරය සම්පූර්ණ වන ලෙස සකසා ගන්න. ්බිත්තරවල පොගවා පාන් කුඩු දවටා ගන්න. මෙලෙස දෙවරක් දවටාගන්න. සුදුසු තෙල් වර්ගයකින් බැද ආහාරයට ගන්න.
(Tharunie)