Saturday, November 23, 2024
Follow Us
තණහාල් මිශ්‍ර බිත්තර කට්ලට්

අවශ්‍ය දේවල්

තම්බාගත් කැමැති මාළු වර්ගයකින්

ග්‍රෑම් 150ක්

කොහිලල ග්‍රෑම් 100ක්

අර්තාපල් අල ගෙඩි එකක්

පොඩියට කපාගත් සෝයාමීට් ග්‍රෑම් 50ක්

තම්බා ගත් තණහාල් ග්‍රෑම් 100ක්

ලූනු, සුදුලුනු ටිකක්

පොඩියට කපාගත් කරපිංචා

මිරිස් කරලක්

තම්බාගත් බිත්තර 4ක්

 

දවටා ගැනීම සඳහා

බිත්තර 2ක්

පාන්කුඩු

බැදගන්න තෙල්

 

සාදාගැනීම

තම්බාගත් බිත්තර 4 දෙකට කපා පසෙකින් තබන්න. අනෙක් සියල්ල මිශ්‍ර කර කට්ලට් මිශ්‍රණය සාදා ගන්න. කපා ගත් බිත්තර පළුව ගෙන එයට උඩින් සාදාගත් පිලිං එකෙන් ටිකක් තබා බිත්තරය සම්පූර්ණ වන ලෙස සකසා ගන්න. ්බිත්තරවල පොගවා පාන් කුඩු දවටා ගන්න. මෙලෙස දෙවරක් දවටාගන්න. සුදුසු තෙල් වර්ගයකින් බැද ආහාරයට ගන්න.

(Tharunie)