අවශ්ය ද්රව්ය
ඔලිව් තෙල්
තේ හැදි 2ක්
බටර් මේස හැදි 1ක්
සිහින්ව ලියාගත් රතුලූනු
ගෙඩි 2ක්
සිහින්ව ලියාගත් සුදු ලුනු
ස්වල්පයක්
කෑලි කපාගත් බටන්
මෂ්රූම් කෝප්ප 1ක්
පාන් පිටි මේස හැඳි 1ක්
වතුර කෝප්ප 1 1/2ක්
ලුණු හා ගම්මිරිස් රස පදමට
ෆ්රෙෂ් ක්රීම් කෝප්ප 1/4ක්
සාදන ක්රමය
පෑන් එකකට ඔලිව් තෙල් ටික දමා සිහින්ව ලියාගත් ලූනු හා සුදු ලූනු දමා තෙම්පරාදු කරගන්න. මෙයට කෑලි කරගත් මෂ්රූම් ටික දමා හොඳින් කලවම් කරමින් හැඳි ගාන්න. ලුණු හා ගම්මිරිස් රස පදමට මෙයට එක් කරගන්න.
දැන් මෙය හොඳින් කලවම් කර වසා තැම්බෙන්නට තබන්න. මෂ්රූම් ටික හොඳින් තැම්බුණු පසු එය බේරා
බ්ලෙන්ඩ්කර ගන්න. බ්ලෙන්ඩ් කරගත් මෂ්රූම් පියුරි එක නැවතත් සුප් එකට එකතු කරන්න. දැන් ෆ්රෙෂ් ක්රීම් ද එකතු කර උකුවෙන තෙක් හැඳි ගා ළිපෙන් බා පිළිගන්වන්න.
(Tharunie)