අවශ්ය ද්රව්ය
තම්බාගත් කඩල
කෝප්ප 1ක්
තම්බාගත් අර්තාපල්
අල ගෙඩි 1ක්
ලියාගත් ලූනූ ගෙඩි 1ක්
පාන්පිටි තේ හැඳි 1ක්
බටර් මේස හැඳි 1ක්
ලුණු හා ගම්මිරිස් කුඩු
කිරි කෝප්ප 1ක්
සාදන ක්රමය
තම්බාගත් අර්තාපල් අල ගෙඩිය පොඩි කෑලි වලට කපාගන්න. භාජනයක් ළිපේ තියලා බටර් ටික දාගන්න. රත්වෙනකොට ලූනූයි අලයි එකතුකර කලවම් කර පාන්පිටි ටික දාගන්න. හොඳට කලවම් කරන ගමන් කිරි ටික ටික එකතු කරන්න.
තම්බාගත් කඩල ටික දමා රස අනුව ලුණු හා ගම්මිරිස්කුඩු දමා කිරි ටික නටවා ළිපෙන් බාගන්න.
(Tharunie)