අවශ්ය ද්රව්ය
තම්බා බැදගත් කඩල කෝප්ප 1ක්
කපාගත් ලූනු ගෙඩි 1ක්
කපාගත් තක්කාලි ගෙඩි 1ක්
චොප්කරගත් කොත්තමල්ලි කොළ ස්වල්පයක්
රස අනූව ලුණු
ගම්මිරිස් කුඩු
දෙහි යුෂ ස්වල්පයක්
සාදන ක්රමය
මුලින්ම කපාගත් ලූනූ, තක්කාලි, කොත්තමල්ලි කලවම් කරගන්න. ඉන්පසු එයටම කඩල ටිකත් දාගන්න. ඊළඟට ලුණු, ගම්මිරිස්කුඩු හා දෙහි යුෂ දාලා අනාගන්න. අවශ්යනම් සලාද කොළ කිහිපයක් තබා සරසා ගන්න. දැන් මෙය පිළිගන්වන්න.
(Tharunie)